Bureaubijeenkomst BNSP Jong Professional bij atelier PRO

voor wie: jonge stedenbouwkundigen en planologen
wanneer: vrijdag 27 maart
aanvang: 14.00
waar: Atelier PRO, Kerkhoflaan 11a – Den Haag
inclusief: vrijdagmiddagborrel

Atelier-PRO organiseert op vrijdag 27 maart 2015 een bureaubijeenkomst met als thema: raakvlakken tussen stedenbouw en architectuur. Het doel van de bureaubijeenkomsten is om jonge stedenbouwkundigen en planologen (en uiteraard zijn andere jonge vakgenoten ook welkom) kennis te laten maken met het werkveld.

We heten jullie welkom op de bijzondere kantoorlocatie in Den Haag voor een presentatie annex discussie over een het thema ‘raakvlakken tussen stedenbouw en architectuur’. Een actueel thema waar veel stedenbouwkundige bureaus en architecten naar op zoek zijn in hun dagelijks werk. Benieuwd hoe atelier PRO dit in praktijk doet? Kom langs!

Wij zijn een ambitieus architectenbureau dat werkt aan uiteenlopende opdrachten. Een belangrijk onderdeel van een ontwerp is vaak de stedenbouwkundige inpassing. PRO laat deze middag graag op geheel eigen wijze zien hoe zij dit toepast in praktijk. Jonge professionals worden van harte uitgenodigd om kennis te maken met het bureau en om inhoudelijk mee te discussiëren. Een greep uit de projecten van Atelier PRO:

De aanvang is 14.00. We starten met een rondleiding en vervolgens een toelichting op enkele projecten. Na een discussie sluiten we af met een gezellige borrel op kantoor.

Kom je ook? De bijeenkomst is gratis, aanmelden vooraf is verplicht met dit formulier. Er is plek voor niet al te veel deelnemers, meld je dus snel aan.

Meer over BNSP