Het grote huis, Voorschoten

Wonen in weelde


(C)PO - Architectuurmanifestatie Haagwijk

Het grote huis, Voorschoten

Wonen in weelde. Zo kan het exclusieve, kleinschalige woningproject op Haagwijk het beste worden getypeerd. Op een deel van landgoed Duivenvoorde komen zeven kavels beschikbaar voor mensen die hun eigen woning willen laten ontwerpen. Naast de kavels is er ook ruimte voor enkele appartementen.

De toekomstige bewoners wonen straks in volstrekte rust in een eeuwenoud cultuurlandschap met Den Haag, Leiden en Schiphol binnen handbereik. Wonen op Haagwijk is wonen aan de prachtige Vliet. Nog dit jaar start de verkoop van kavels en appartementen.

De architectuurmanifestatie Haagwijk is in het leven geroepen om geïnteresseerden inspiratie mee te geven voor het ontwerp van een woning of appartement op Haagwijk. Potentiële kopers zijn niet gebonden aan deze ontwerpen, maar kunnen zich er wel door laten inspireren. Ze kunnen ook een ander ontwerp laten maken of een eigen architect kiezen.

Duurzaam wonen op een landgoed, in een huis dat zit als een maatpak. “Het grote huis” op landgoed Haagwijk heeft de uitstraling van een contemporain landhuis en is op tal van manieren indeelbaar in grotere en kleinere appartementen. Licht en ruimtelijk wonen over 1, 2 of 3 verdiepingen, en middels grote ramen in de erkers zicht op botenhuis, bomen en vijver.

Samen met gelijkgestemden, centraal in het Groene Hart, vanaf de eerste schetsen je moderne droomhuis met een minimale ecologische footprint realiseren. Afhankelijk van de vraag is er de mogelijkheid voor gemeenschappelijke functies zoals een zwembad of een fitnessruimte. Kortom, u maakt hier kans om gelukkige mede-eigenaar te worden van het majestueuze landhuis waar je exclusief doch eigentijds kunt wonen.

 

Presentatiepaneel Prijsvraag

 

    atelier PRO
    doorsnede
  • atelier PRO
    grote huis met vijver
  • atelier PRO
    interieur grote huis