Vernieuwbouw en inrichting hoofdkantoor Anthura, Bleiswijk Vernieuwbouw en inrichting

hoofdkantoor van veredelaar


van Anthurium en Orchideeën

Vernieuwbouw en inrichting hoofdkantoor Anthura, Bleiswijk Vernieuwbouw en inrichting

Vernieuwbouw en inrichting van hoofdkantoor van Anthura B.V., veredelaar in Anthurium en Orchideeën. Het project behelst het ontwerp van een nieuwe eigentijdse werk-, ontmoetings- en ontvangstomgeving.

De drager van het bestaande gebouw zijn hergebruikt en het kantoor kreeg een totaal nieuwe gevel en indeling. Op deze manier is het grote kassencomplex betrokken bij de ontvangst- en ontmoetingsomgeving om de sterke identiteit van het bedrijf te vertegenwoordigen en zo een kijkje achter de schermen te geven.

 

 

  • Exterieur
  • Exterieur
  • Entreegebied
  • Kantoor
  • Kantine
  • Begane grond
  • Eerste verdieping
  • Situatie