Herinrichting en verbouwing hoofdkantoor Anthura, Bleiswijk

hoofdkantoor voor specialist


in anthurium en orchidee

Herinrichting en verbouwing hoofdkantoor Anthura, Bleiswijk

Herinrichting en verbouwing van bestaande hoofdkantoor van Anthura B.V., veredelaar in Anthurium en Orchidee. Het project behelst het ontwerp van een nieuwe eigentijdse werk-, ontmoetings- en ontvangstomgeving.
Van het bestaande gebouw wordt de drager hergebruikt en krijgt het kantoor een totaal nieuwe gevel en indeling. Op deze manier wordt het grote kassencomplex betrokken bij de ontvangst- en ontmoetingsomgeving om de sterke identiteit van het bedrijf te vertegenwoordigen en zo een kijkje achter de schermen te geven.

  • Exterieur
  • Entreegebied
  • Pantry
  • Kantoor
  • Kantine
  • Begane grond
  • Eerste verdieping
  • Situatie