ing. Tobias Thoen (1986) is projectleider bij atelier PRO. Na zijn afronding van HTS Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool begon hij als bouwkundige aan het veelomvattende project Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Bij dit procject is bij Tobias een fascinatie aangewakkerd voor het samenwerken van verschillende partijen in een 3D BIM model (Building Information Modeling). 
Naast het Meander project heeft hij zich vakmatig verder ontwikkeld in het bouwkundig uitwerken van verschillende projecten zoals de Bosbadhal te Emmeloord, Verbindingstunnel Van Heek garage te Enschede, Basisscholen binnenstad Brielle, Brede buurtschool plus O3 Rivierenbuurt te Den Haag en
VU Medisch Centrum te Amsterdam.

 

In de afgelopen jaren heeft Tobias veel ervaring opgebouwd in het ondersteunen bij projectleiding. Met veel plezier kijkt hij terug op de projectleiding van het Carmel College in Raalte waar de afronding in zicht komt. Verder werkt hij op dit moment (2016)aan het Caland2 College te Amsterdam, de uitbreiding van het Amsterdamse Metis Montesori Lyceum en het Utrechtse project OPDC.