Karina Sultan is een vierdejaars studente Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Haar afstudeeronderwerp is ontwerpen met houtbouw in appartementen.

Karina: "Mijn ambitie is om iets te doen wat mensen kan helpen een stap in een betere richting te zetten. Dit op het gebied waar ik invloed op kan uitoefenen, namelijk de bouw. Het gebruik van hout in de bouw draagt bij aan een beter milieu, en heeft een positief effect op mensen en de hoeveelheid CO2 die aanwezig is. Toen ik benaderd werd door atelier PRO en hoorde over hun ambities om  meer met hout te bouwen, werd ik gemotiveerd en wilde ik al te graag hierin helpen." 

" Ook vanuit de gedachtegang van de Sustainable Development Goals zie ik het als mijn missie om met dit onderzoek een bijdrage te kunnen leveren aan een betere ontwikkeling in de wereld. Een wereld waarin mensen gezonder kunnen wonen, de bouw milieuvriendelijker is en het klimaat niet drastisch verslechterd. Ik ben van mening dat ieder mens impact kan hebben, zelfs als het een kleine stap is, en hierin draag ik graag verantwoordelijkheid. Ik heb een missie, en zolang ik die heb ga ik vooruit."