ing Sander Malschaert (1978) is technisch ontwerper en revit coördinator bij atelier PRO. Na het afronden van zijn studie industrieel ontwerp aan de Haagse Hogeschool raakte hij werkzaam in de architectuur en rondde hij nog de avondstudie interieurarchitectuur af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst. Eerder werkte Sander van 2010 tot 2012 ook bij atelier PRO. En sinds 2017 is hij er opnieuw aan de slag gegaan, ditmaal als technisch ontwerper en revit coördinator.

Sander heeft ervaring in alle fases van het ontwerpproces, maar werkt voornamelijk met veel plezier aan het concretiseren van een architectonisch ontwerp naar een bouwbaar object. Verder heeft hij ervaring met woningbouw en utiliteitsbouw, voornamelijk scholen en sportgebouwen.


Gedurende zijn loopbaan is Sander geïnteresseerd geraakt in revit en BIM in brede zin. Binnen het bureau houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van kennis op dit gebied en het faciliteren van het gebruik van moderne software om ontwerpen te vergemakkelijken.