Paul Fouchier (1973) is architect en projectleider. Na een half jaar gewerkt te hebben als ontwerper aan het bestek van de Politieacademie in Apeldoorn is Paul vanaf eind 2006 betrokken geweest bij het project Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Vanaf 2009 was hij werkzaam als architect projectleider van de bouwdelen parkeergarage, de overkapte openbare gebieden en het terrein met de stallinggarage van bovengenoemd project. Eind 2011 zijn daar de poliklinieken (spreekuren en kantoren) bijgekomen.

Verder heeft Paul gewerkt aan o.a. Pleincollege de Burgh & Aloysius / de Roosten Eindhoven, Zorgcomplex VlissingenVrijzinnig Christelijk Lyceum in Den Haag en Letovo School in Moscow. Momenteel werkt hij als projectleider aan de uitbreiding van de Hotfloors van het Meander ziekenhuis in Amersfoort, Rudolf Steiner College in Haarlem en Haags Hopje in Den Haag.


Paul is bij atelier PRO betrokken bij de ontwikkelingen op BIM- gebied (Building Information Modeling) en geeft interne Revit (BIM) cursussen aan collega's.
Na zijn voltooide studie Architectonische Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht is hij met eervolle vermelding afgestudeerd als architect aan de
TU Delft. Direct na zijn studie heeft Paul twee jaar als assistent projectleider gewerkt aan diverse woning- en utiliteitprojecten bij Duinker van der Torre architecten in Amsterdam.

Naast zijn werk bij atelier PRO was Paul als architect enkele jaren betrokken bij de verbouwing en herbestemming van kerken in Zuid- en Noord-Holland in de Diocesane Commisie voor Kerk Interieur en Kunst van het Bisdom Rotterdam.

Paul heeft een eigen website waar een overzicht van zijn werken is te zien.