Stagiair interieurarchitectuur

Jaarlijks biedt ons bureau de mogelijkheid aan studenten om stage te lopen. Hiervoor kom je in aanmerking als je studerend bent aan een opleiding op minimaal hbo niveau.  Op dit moment hebben we plaats voor een stagiair binnen ons team interieurarchitectuur.


Je interieurstage

Onder mentorschap van een ervaren interieurarchitect ga je aan de slag met het echte werk. Dat zijn bestaande interieurprojecten van verschillende schaalniveaus zoals scholen, kantoren of zorgprojecten. Je moet wel van afwisseling houden. Het ene moment werk je aan prijsvragen en aanbestedingen. Dan weer werk je tekeningen uit voor een VO (voorlopig ontwerp) of maak je tekeningen voor de interieurbouwer/aannemer tot op detail niveau.


Je profiel

Je popelt om aan het echte werk te beginnen, na een goede voorbereiding via een van de volgende opleidingen zoals kunstacademie richting interieurarchitectuur als KABK, HKU, HSR of Willem de Kooning. Je bent bij voorkeur in een vergevorderd stadium. Als ruimtelijk ontwerper heb je affiniteit met architectuur. Je vindt functionaliteit eigenlijk net zo belangrijk als haalbaarheid van het ontwerp. Je bent een gedreven creatieveling, leergierig, nieuwsgierig en werkt graag in een team.
Werken met programma’s als Revit, Photoshop, Indesign, Illustrator Enscape, Autocad of andere grafische- en renderprogramma’s gaat je goed af.


Dit bieden we je

We bieden je een uitdagende fulltime stage van 4 tot 6 maanden en een stagevergoeding. Je werkt samen met een team leuke collega’s van wie je veel kunt leren. De sfeer op ons bureau is informeel en er is altijd reuring. We werken in een prachtige groene omgeving op de grens van Den Haag met Scheveningen.  Hoewel niet alle collega;s uit Nederland komen spreken we soms Engels. Maar de voertaal op het bureau voor deze stageplek is Nederlands.
Bij atelier PRO zijn stages bedoeld voor studenten die nog niet afgestudeerd zijn. Deze stage is niet bedoeld voor mensen die afgestudeerd zijn en werkervaring willen opdoen.


Heb je interesse?
Dan nodigen we je uit om snel je portfolio en motivatie te mailen naar Thijs Klinkhamer, senior interieurarchitect.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.