Vacature bureaumedewerker

Ben jij een energieke duizendpoot die graag initiatief neemt en steun en toeverlaat wil zijn voor ons bureau? Dan is deze vacature geknipt voor jou!


Wij zijn atelier PRO, een gedreven en ambitieus architectenbureau met een gevarieerd opdrachtenpakket in architectuur en interieur in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit 50  medewerkers van architecten, bouwkundigen, technische projectleiders en interieurarchitecten.

 

Daarnaast hebben we een klein team voor de algemene ondersteuning. Die bestaat twee PR medewerkers, een tendermanager, een facilitair medewerker en een financieel medewerkster. Voor dit team hebben we een vacature van


Enthousiaste bureaumedewerker die beslist van afwisseling houdt

 

Je functie heeft een drieledig karakter; secretarieel, algemene bureauondersteuning en administratief.


Dit zijn je secretariële werkzaamheden

 • Telefoonbeantwoording en postbehandeling
 • Je ontvangt bezoek en verzorgt koffie/thee bij overleggen
 • Je regelt afspraken voor de directie en coördineert de directie-agenda
 • Je onderhoudt de database van onze contacten

 

Dit zijn je werkzaamheden in algemene bureau ondersteuning

 • Je bent de vraagbaak en dirigent voor allerlei bureauzaken intern maar ook extern
 • Je helpt bij het organiseren van bureau evenementen als feesten, borrels, excursies
 • Je coördineert de bureaulunch
 • Je denkt mee over mogelijkheden om de processen van ons bureau te verbeteren
 • Je bent de spin in het web voor de dagelijkse gang van zaken van het bureau

Dit zijn je administratieve werkzaamheden

 • Je ondersteunt de financiële administratie
 • Je ondersteunt bij projectadministratie
 • Je assisteert bij het opstellen van maand- en kwartaalstukken

 

Profiel
Je bent een positief ingestelde persoon met gevoel voor humor. Je verstaat de kunst om meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. En je hebt affiniteit met ons werk.

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op havo/vwo niveau, vervolgopleiding is welkom maar hoeft niet per se. Wel ben je zeer praktisch ingesteld en vaardig met kantoorautomatisering (o.a. MS Office).
 • Je bent communicatief vaardig, mondeling en schriftelijk, in het Nederlands en Engels en hebt een gevoel voor hospitality.
 • Je bent accuraat, hebt geen moeite om te schakelen. Je weet van aanpakken en blijft rustig als het druk is, bent multi-inzetbaar en houdt van gevarieerd werk. Je hebt een pro-actieve houding en staat open voor nieuwe dingen. Kortom, je krijgt energie van een afwisselend takenpakket.


Werken bij atelier PRO
Je werkplek staat in een bijzondere omgeving verscholen in het groen, op de grens van Den Haag en Scheveningen. Er staan zo'n 50 leuke collega's klaar om je welkom te heten. De informele sfeer op ons bureau zorgt voor hechte samenwerking, dat we plezier in ons werk hebben en dat we van elkaar kunnen leren. Je krijgt ruimte voor initiatief en eigen ideeën. De voertaal op het bureau is Nederlands en in  mindere mate Engels.

De arbeidsvoorwaarden en je salaris zijn gebaseerd op de CAO voor architectenbureaus. Je salaris hangt af van je opleiding en je werkervaring. In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract van 6 maanden, voor 32 - 40 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Solliciteren
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, wacht dan niet met solliciteren. Mail je motivatie met cv naar pr@atelierpro.nl ter attentie van Inge van Spall. Heb je vragen over de functie neem dan telefonisch contact met ons op 070-350 6900. Je kunt reageren tot 31 januari 2020. In verband met verlof rond de jaarwisseling kan het iets langer duren voordat je een reactie van ons verwacht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.