Atelier PRO benoemt drie nieuwe partners

Atelier PRO heeft drie nieuwe partners benoemd die samen met architect-directeur Dorte Kristensen de koers van het bureau vorm gaan geven. Het zijn Mira van Beek, Karho Yeung en Paul Vlaar die per 1 januari 2019 tot het managementteam toetreden. Ze komen uit de eigen gelederen van atelier PRO. Ze zullen bijdragen aan de continuïteit van het bureau en tegelijkertijd met een frisse blik in een constant veranderende maatschappij voorop blijven lopen.

 

De nieuwe partners
Mira van Beek (1970) is een maatschappelijk geëngageerde architect en sinds 2003 werkzaam bij atelier PRO. Ze was project architect bij uiteenlopende projecten als woningen, retail en openbare gebouwen en veelal projecten van complexe aard zoals bijvoorbeeld het deze week in gebruik genomen Haags lyceum VCL. Mira is sociaal gedreven en weet met een kritisch oog veranderingen op het vakgebied toe te passen aan de gebruikersvraag vanuit de markt.


Karho Yeung (1982) is architect bij atelier PRO waar hij in 2009 in dienst trad. Zijn achtergrond als bouwkundig ingenieur en architect maken hem een veelzijdige ontwerper met sterke affiniteit voor de rol van BIM in het gehele ontwerpproces. Hij heeft bewezen aansprekende architectuur te maken met een gezonde drang naar vernieuwing. Zijn ontwerpen kenmerken zich door creativiteit zonder de technische basis uit het oog te verliezen.


Mira en Karho worden naast Dorte Kristensen mede verantwoordelijk voor de architectuur van atelier PRO


Paul Vlaar (1976) is bouwkundig ingenieur en is sinds 2007 werkzaam bij atelier PRO als projectleider van zeer uiteenlopende projecten. Zijn gecombineerde achtergrond van architectuur en bouwtechnologie maakten hem tot een efficiënte projectleider, zowel tijdens het ontwerpproces als in de realisatiefase. De afgelopen tijd nam hij ook de planning en coördinatie van het bureau voor zijn rekening. Paul Vlaar vervangt ErnstJan Cornelis en wordt verantwoordelijk voor uitvoering en financiën.


Kracht van het bureau
Mira van Beek namens de nieuwe partners: “We kennen alle drie de ins en outs van het bureau en weten dat samenwerken de kracht van ons bureau is. Door kwaliteiten te bundelen zijn we in staat om nog meer bij te dragen aan de ontwikkeling van atelier PRO. Met veel enthousiasme en plezier zullen we onze energie inzetten om de toekomst van het bureau verder vorm te geven.”

 

Op de foto van links naar rechts: Karho Yeung, Mira van Beek, Paul Vlaar, Dorte Kristensen