Vacature: ontwerper met oog voor techniek of een techneut met oog voor ontwerp

We zijn op zoek naar professionals die passie hebben voor ontwerpen. In ons atelier inspireren we elkaar en maken we samen onconventionele heldere gebouwen. We vinden dat gebouwen een fijne en gezonde omgeving moet zijn voor de mensen die ze gebruiken. Op dit moment werken we aan projecten in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Rusland.

Jouw kracht
Je bent een architect of bouwkundige met een groot hart voor architectuur. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring.  Je begrijpt de techniek van een gebouw en weet hoe je een ontwerp realiseert.

Samen met de project architecten vertaal je de opgave naar concreet ontwerp en detail. Jouw kracht zit in het bedenken en uitwerken van bijzondere detailoplossingen met een eigenzinnige signatuur. Je verrast en inspireert ons door de inzet van nieuwe materialen en technieken om de architectuur ook op detailniveau te versterken. Je bent in staat zaken in een groter perspectief te plaatsen, prioriteiten te stellen en je projecten goed te organiseren. 
Je draagt bij aan de werkvorm van ons bureau door ideeën te delen, samen te sparren en kritisch te zijn. 
   
Werken bij atelier PRO
Wil je je passie waarmaken en uitzonderlijke architectuur ontwerpen? Heb jij de drive en energie om mooie projecten met ons te ontwerpen en te bouwen? Bij ons krijg je daar ruimte voor. Je ontwikkeling is steeds in beweging want we volgen veranderingen in ons vak en in de omgeving om ons heen. Ons bureau kent een informele sfeer waar je prettig kunt werken.   

Hebben we een match?

Deel met ons wie je bent. Waar sta je voor en wat zou jij voor ons bureau willen betekenen? Heb je interesse om te komen werken, stuur je motivatie naar Ernstjan Cornelis via ecornelis@atelierpro.nl. Reageren kan tot half juni.

 

Andere vacatures:
Enthousiaste Revit specialist


26 JUNI 2017

De sollicitatieprocedure voor deze functie is gesloten