Atelier PRO zoekt een bevlogen architect

We zijn op zoek naar professionals die passie hebben voor ontwerpen. In ons atelier inspireren we elkaar en maken we samen onconventionele heldere gebouwen. Ze worden met plezier bedacht en ze zijn een plezier om te gebruiken. We werken op dit moment In Nederland, Belgie, Duitsland en Rusland.  

Jouw kracht 
Je bent een architect in hart en ziel met minimaal 4 jaar ervaring. Je bedenkt bijzondere ontwerpoplossingen met eigenzinnige signatuur. Je draagt bij aan de werkvorm van ons atelier door ideeën te delen, samen te sparren en kritisch te zijn. Jouw kracht is om samen met de projectarchitecten opgaven te vertalen naar een helder concept en vervolgens om te zetten naar een concreet ontwerp. Je kunt zaken in een het groter geheel plaatsen, prioriteiten stellen en je projecten goed organiseren.

Werken met 3D (Revit), indesign en 3D max is geen probleem voor jou. Je begrijpt de techniek van een gebouw en weet hoe je een ontwerp realiseert. Je begrijpt hoe belangrijk werken in een team is.    


Werken bij atelier PRO
Wil je je passie waarmaken en uitzonderlijke architectuur ontwerpen? Zit je op dezelfde golflengte, heb jij de drive en energie om mooie projecten met ons te ontwerpen en te bouwen? Die ruimte krijg je. Je ontwikkeling is steeds in beweging want we passen ons aan door veranderingen in ons vak en door de veranderende leefomgeving om ons heen. Ons bureau kent een informele sfeer waar je lekker kunt werken.    


Hebben we een match?
Deel met ons wie je bent. Waar sta je voor en wat zou jij voor ons bureau willen betekenen? Heb je interesse om ons team te versterken, stuur je motivatie naar Ronald Peters via Rpeters@atelierpro.nl. Reageren kan tot eind juni 2017.