5 maart: lunch @WTC The Hague

Het WTC Den Haag presenteert op 5 maart naast een nieuwe Look & Feel ook de verbouwingsplannen voor haar pand in het Beatrixkwartier. U bent van harte uitgenodigd om de presentaties bij te wonen tijdens een verrassende lunch in een fris nieuw kantoor interieur. Deze ruimte heeft atelier PRO onlangs volledig gerenoveerd.

wat: lunch met presentaties WTC

wanneer: donderdag 5 maart van 12:00 - 14:00

waar: 2e verdieping Toren C, WTC The Hague, Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag

aanmelden: gelieve uw deelname te bevestigen op de site van het WTC

 

Den Haag heeft sinds juni 2012 een eigen World Trade Centre en deze nieuwe invulling is aanleiding voor een bouwkundige transformatie en upgrade van een aantal publieke ruimten in het WTC Plaza en Congress Centre naar een internationaal WTC kwaliteitsniveau. Relatief jong bestaand vastgoed wordt in samenwerking met Sens Real Estate en atelier PRO architekten herontwikkeld.


Het Prinsenhof complex waar het WTC huisvest bestaat uit enkele torens met verschillende functies, waaronder wonen, kantoren en recreëren. Tien jaar na de oplevering zijn de huurders van het eerste uur vertrokken, verhuisd of ingekrompen. Eigenaar Bouwinvest en beheerder CBRE hebben atelier PRO gevraagd om binnen een seizoen en een vastgesteld budget een verdieping van Toren C compleet te transformeren.