Slimhus bouwen in Coendersbuurt Delft

Alweer vier jaar lang wordt gewerkt aan een spoortunnel in het centrum van Delft. Een enorme operatie die deze stad voorgoed verandert. Niet alleen verdwijnt het viaduct dat decennialang de stadsdelen visueel van elkaar scheidde, Delft krijgt er een aantrekkelijk en modern en geavanceerd vervoersknooppunt bij. Door deze operatie ontstaat er boven de tunnel ruimte voor een compleet nieuw stukje stad: Nieuw Delft


Deze nieuwe wijk grenst direct aan de historische binnenstad. Met ongeveer 1.000 nieuwe woningen, een nieuw stadspark, een mooie nieuwe gracht en waterpartijen, gezellige horeca en werkplekken en een nieuw stadskantoor met ondergronds een nieuwe modern station; straks een van de meest geavanceerde OV-knopen van Nederland.


Een van de drie nieuwe woonwijken in Nieuw Delft is de Coendersbuurt.  Dichtbij het nieuwe treinstation en naast het Westerkwartier. Hier komen grondgebonden woningen in een viertal bouwblokken, in en autoluwe opzet, omringd door water.


In 2015 gaat in Nieuw Delft - de Coendersbuurt - de eerste schop de grond in. Nieuw Delft biedt hier geeft hier ook kavels uit voor particulier opdrachtgeverschap. Deze kavels komen in juni 2014 in de verkoop.


Voor particulieren die hier zelf een huis willen bouwen is er op zaterdag 8 maart een woonmarkt georganiseerd. In LOODS015 kunnen bewoners van 10:00-17:00u informatie over de wijk, de kavels, en woonmogelijkheden krijgen.


Ook atelier PRO is hier vertegenwoordigd. Met het slimme houtskeletbouw concept Slimhus presenteert atelier PRO een comfortabele hoge kwaliteit woning die gemakkelijk naar de wensen van bewoners aan te passen is. Perfect voor de Coendersbuurt in Delft. Meer weten over Slimhus?
Kom op zaterdag 8 maart in Delft een kopje koffie drinken, dan leggen we alles uit. Of lees hier meer op de website van www.slimhus.nl

10:00 - 17:00 zaterdag 8 maart
Loods 015
Nijverheidsstraat 7 Delft